Geef jouw mening over ons vernieuwde magazine

Ben jij een regelmatig lezer van ons magazine en wil je graag je mening geven over de sinds dit jaar vernieuwde inhoud en vormgeving? Ben jij ’s avonds beschikbaar op 23 juni in Brussel of op 25 juni in Gent? Dan ben jij de m/v wie we zoeken!

  • MO*/Klaas Verplancke Wat vind je van ons vernieuwde magazine? MO*/Klaas Verplancke

Sinds dit jaar wordt MO*magazine niet langer als een maandblad uitgegeven, maar is het een kwartaalblad geworden. MO* brengt nu 4x per jaar, op het ritme van de seizoenen, een uniek magazine uit met interessante achtergrondartikels, essays, interviews en beeldverhalen.

We willen graag weten wat onze lezers van deze vernieuwing vinden. Is de inhoud de moeite waard? Is de vormgeving geslaagd? Is het lezen aangenamer geworden? Is de kwartaalformule een goed idee? etc…

Concreet zoeken we een vijftiental lezers die hun mening over ons vernieuwde magazine willen geven tijdens een groepsgesprek van maximum 1,5u. Wij voorzien broodjes en drinken tijdens het gesprek, en deelnemers krijgen een interessante dvd en een boeiend boek als bedankje.

Reageer voor 20 juni en stuur een mail naar communicatieverantwoordelijke jan.buelinckx@mo.be. Kan je niet deelnemen aan het gesprek, dan mag je uiteraard ook je mening doormailen.

We zijn benieuwd naar je reactie.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.