Klinkende Munt in Brussel

Klinkende Munt start op de Nieuwe Graanmarkt, waar ook de Festivalmarkt te vinden is en wordt tot in de late uren verdergezet in de Gouden Zaal van de Beursschouwburg en het Beurscafé. Vier dagen lang is het feest voor de avontuurlijke muziekliefhebber. Klinkende Munt staat voor zonnige vibes, een prikkelende festivalsfeer en vooral een goedgevulde concertaffiche met verrassende artiesten uit alle windstreken en lokaal talent.
Een dansbare mix van rock-funk-bluesritmes, jazzacts en wereldmuziek. Op de Festivalmarkt vind je spullen die tot de verbeelding spreken of je smaakpapillen verwennen: artisanale producten, exotische hapjes, drank om mee te klinken… Creatievelingen met durf en zin voor experiment prijzen er hun originele uitvindingen en experimenteel design aan.
 
Nieuw dit jaar is Kleingeld, speciaal voor kinderen & hun familie tijdens de slotdag van het festival. Op het programma staat een percussieworkshop gegeven door de Fanfakids die schitterden tijdens de Zinneke Parade. Yassine en Adel hebben een superieur gevoel voor ritme en leren een paar verrassende technieken aan.
Je kan ook, zoals de vindingrijke kinderen in Afrika, speelgoed maken met spullen die over het algemeen in de vuilnisemmer terechtkomen. En bovendien is er een vrije initiatie in circustechnieken. Veel munt slaat organisator Beursschouwburg niet uit dit festival, want het is voor een groot deel gratis toegankelijk.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.