2,6 kilometer lange brief op Israëlische muur

Op 10 mei zal een open brief van 1998 woorden aan de Palestijnse kant van de muur bij Ramallah geplaatst worden. De Zuid-Afrikaanse mensenrechtenactivist Farid Esack zal de brief op de muur schrijven.
  • send a message De Zuid-Afrikaanse mensenrechtenactivist Farid Esack zal de brief op de muur schrijven. send a message
De Nederlandse stichting Send a Message vraagt sponsors over de hele wereld een bijdrage te leveren van 20 euro per anderhalve meter tekst. Wie sponsort, ondertekent mee de brief en ontvangt een digitale foto. Via de site kan je ook een persoonlijke boodschap van maximum 80 tekens op de muur laten sprayen.
Justus van Oel, een Nederlandse scenarioschrijver, richtte de stichting op: ‘Ik heb Farid Esack gevraagd een Open Brief te schrijven, voor op de Muur. Esack is de woede voorbij, hij is een verzoener, hij kan zich verplaatsen in de ander, hij kan overtuigen én ontroeren. Een combinatie die, zeker als het over Palestina gaat, nog altijd een zeldzaamheid is’. In zijn open brief schrijft Esack dat de situatie van de Palestijnen schrijnender is dan in het Zuid-Afrika van onder de apartheid.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2798   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2798  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.