27.08-28.08

Oxfam Trailwalker 2022: 100km wandelen voor een goed doel

Een sportieve én solidaire wandeling? Oxfam Trailwalker! Wandel in een team van 4 op de Ardense paden en strijd mee tegen armoede. 

Alle info: https://www.oxfamtrailwalker.be/nl

Op 27 en 28 augustus verwachten we je voor een onvergetelijke trektocht door de Ardennen. Een stevige wandeling van 100 km (of 25 km), een grote stap naar een eerlijkere wereld.

Een onvergetelijke uitdaging wordt het zeker, maar de beloning is in elk geval de moeite waard: beleef samen met je team unieke momenten in het Grote Woud van Saint-Hubert. Daarbovenop steun je het goede doel. Het ingezamelde geld – min. € 1750 per team – gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Het parcours van 2022 (de vijftiende editie al!) wacht op jou. We bekijken waar we het kunnen aanpassen om hobbelige paden te vermijden. De charme en de natuur zijn in elk geval van de partij. En wat zweetdruppels, natuurlijk. Neem minimaal 2 trouwe supporters mee om te bevoorraden en aan te moedigen. We nemen de nodige veiligheidsmaatregelen om rekening te houden met de mogelijke aanwezigheid van COVID-19 op het evenement. 

Dit jaar bieden we opnieuw een parcours van 25km aan. Wandel 25 km in maximaal 7 uur, in teams van 2 tot 8 personen. Zamel samen minstens € 1000 euro in voor Oxfam-projecten over de hele wereld. De ideale teambuilding!

Een paradijs voor wandelaars! De idyllische bossen van de Ardennen, de Fourneau Saint-Michel, de pittoreske dorpjes Nassogne, Bure en Mirwart wachten je op. Maar ook bosbessen, wilde paddenstoelen en, wie weet, een sierlijk hert? Genoeg om je te motiveren tot de finish.

Alle info: https://www.oxfamtrailwalker.be/nl

zaterdag, 27 augustus, 2022 - 10:00 tot zondag, 28 augustus, 2022 - 18:00